Terenska praksa 2.godina - mjesta i prvi sastanci

2015-05-18 11:07

Za prvi susret je potrebno upoznati se sa korisnikom, objasniti Vašu ulogu i razlog dolaska. Od prvog susreta je potrebno razgovarati sa korisnicima vodeći se temema iz socijalne anamneze pa kroz razgovore saznavati podatke koji će se napisati u konačnu anamnezu.

Studenti druge godine koji još nemaju mjesto za terensku praksu mogu se prijaviti za Centar za mentalno zdravlje. Sa korisnicima će raditi u parovima, dakle, dva studenta sa jednim korisnikom. Već je prijavljeno 5 studenata (Anton Tadej Žužul, Ana Markotić, Meri Vlahović, Jakov Lozančić, Mara Novak i Barbara Batarilo). Uz ovih 6 studenata može se prijaviti još  6 jer imamo još jednoga korisnika na raspolaganju, dakle ukupno 12 studenata na 6 korisnika. Naknadnih 6 studenata se mogu potpisati na vratima ureda 58. Prvi sastanak sa korisnicima će biti u utorak 19.5.2015. u 12:00h u Centru za mentalno zdravlje.

 

Studenti prijavljeni u Centar za stara i iznemogla lica-osobe Mostar na prvi susret sa korisnikom trebaju otići već ovaj tjedan u jutarnjim satima (do oko 11h najbolje) i javiti se socijalnoj radnici Anki ili Janji kako bi ih uputile korisnicima. Adresa je ul.fra Franje Miličevića 45.

 

Studenti prijavljeni u Caritas sv.Obitelj također trebaju otići ovaj tjedan ponedjaljak, utorak ili petak od 7:30  - 15:30 i javiti se socijalnoj radnici Josipi Ljiljanić.