VAŽNO ZA SVE STUDENTE 1.GODINE - TEORIJA SOCIJALNOG RADA!

2012-02-06 19:52

PROMJENE!

U prilogu se nalazi tablica s popisom studenata koji su položili oba ili jedan od kolokvija. Ispod tablica se nalaze dodatna pojašnjenja. Rok za pisanje ispravka kolokvija je 20.2.2012. (s obzirom da su se rokovi zbog nevremena pomjerili). Studenti koji na tom roku padnu ili ne iziđu na kolokvij, dalje idu na cijeli ispit. Studenti koji su već položili ili na ovom roku polože ispit preko kolokvija, obavezno trebaju prijaviti ispit za drugi rok tj. 6.3.2012. Ukoliko su studenti već ranije izvršili prijavu za rok 27.2. sustav će im automatski prebaciti prijavu na 6.3.2012.

Ispričavamo se na pogreškama koje su se dogodile prilikom unosa bodova, ovdje sada možete preuzeti ispravljenu tablicu - PONAVLJANJE KOLOKVIJA-ISPRAVLJENA TABLICA.xls (42 kB)

U prilogu se nalaze važne informacije za polaganje ispita iz kolegija Teorija socijalnog rada za sve studente 1.godine socijalnog rada: VAŽNE INFO ZA ISPIT IZ TEORIJE SOCIJALNOG RADA.doc (26 kB)

U prilogu se nalazi popis redovitih studenata koji nisu ostvarili pravo na potpis iz Teorije socijalnog rada: Studenti koji nemaju pravo na potpis!.doc (23,5 kB)