Knjiga gostiju

Datum: 2018-10-13

Od: Brandonkarne

Predmet: Test, just a test

Hello. And Bye.

Datum: 2016-01-22

Od: Studentice treće godine u Mostaru

Predmet: pohvala

Poštovana profesorice,

Zahvalne smo na Vašem trudu, svaki put uspješno povežete teoriju s praksom. Nadam se da smo i mi Vas našim sudjelovanjem u nastavi uvjerili u ispravnost i važnost Vaše uloge profesorice na fakultetu; jer zaista radite Vaš posao odgovorno i učinkovito.

PS. Nadamo se da će dekan sljedeći semestar imati financijskih sredstava za terensku nastavu.

pozdrav !

Datum: 2016-03-20

Od: Zdravka

Predmet: Re:pohvala

Hvala Vam za osvrt i lijepe riječi koje ste mi uputili. Drago mi je citati Vase retke i Vi ste doista bili sjajna generacija te mi je bilo ugodno s Vama raditi. Nadam se da cemo svi zajedno doprinijeti dobrobiti drustva. Veselim se ponovonom susretu s Vasom generacijom.

Datum: 2014-11-18

Od: studenti socijalnog rada Mostar

Predmet: SR

Profesorice,

hvala Vam na tome što ste studente treće godine odveli u centar "Sveta obitelj " hvala Vam na poučnim predavanja i nadam se da ćete idući put biti isto onoliko inovativni koliko ste bili ovaj put. Uvedite malo "svježine " u ovu pomalo zastarjelu rutinu iz koje profesori nikako da izađu.Nadam se da za sljedeći susret također imate nešto inovativno i zanimljivo.

Lijep Vam pozdrav.

Datum: 2014-11-22

Od: Zdravka

Predmet: Re:SR

Hvala Vam! Naravno da zajednički puno toga mozemo napraviti za opće dobro. Uvijek su mi dobro dosli svi Vasi prijedlozi i ideje.

Datum: 2012-01-23

Od: ...

Predmet: ...

Postovana,


svida mi se nacin na koji poticete studente na aktivno sudjelovanje u nastavi. Odusevljen/a sam novim metodama. Izniman dojam na mene je ostavio (polu)kolokvij- dokaz da nastava ne mora biti monotona vec kreativna i zanimljiva.

Ako Vam ista znaci, vodeci ste profesor u mojim ocima. Kad vidim da netko daje maksimum na nastavi, to u svakom slucaju cijenim, a sve moje kritike (reklamacije) shvatite kao dar :) .

Mozda jos malo da se poradi na objektivnosti ocjena i da se tocnije uputi studente u njihove radne zadatke (da postoji pisani oblik gdje sve mogu prikupljati benificije- bodove ostvarene na nastavi).
Ocekujem savrsenstvo na ovom kolegiju, odnosno dokaz da Bolonja ipak se moze provesti i u praksi, i na vecem broju studenata te da je sve stvar dobre volje pojedinog mentora i njegovih suradnika.


LP,
Student/ica

Datum: 2011-12-15

Od: Studentica :)

Predmet: pitanje

Kad će rezultati iz duhovnosti i invalida ?

Datum: 2011-12-07

Od: stara studentica

Predmet: pohvala

Kada bi i ostalim profesorima bili važni mi studenti i kada bi se barem upola trudili kao Vi, gdje bi nam kraj bio!
Vraćate vjeru u dobrotu i ljude.

Datum: 2011-12-07

Od: Studentica :)

Predmet: pohvala

Najboljoj profesorici želim reći-svaka čast na trudu i predanju.Dajete sve od sebe kako bi mi,studenti imali kvalitetnu podlogu za u buduće.Samo tako nastavite.
Samo možete biti primjer drugim profesorima.
I zaista vrijedi ona-''sve je lako kada te profesor motivira'' :)


Datum: 2011-11-04

Od: ...

Predmet: Pohvala

Poštovana,

lijepo je vidjeti kako su Vasi kolegiji organizirani. Pristupacnost osnovnim informacijama putem ove web stranice daje jednu drugu dimenziju ovoga svega- motivaciju. Pozdravljam ovakav nacin komunikacije.

Nadam se da ce ovaj "svijetli" primjer sljediti i ostali nositelji kolegija.

LP,
Student/ica

1 | 2 >>

Novi Komentar